Vesa Kyllönen nimitetty Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajaksi 1.9.2020 alkaen


25.6.2020

Paluumuuttaja Vesa Kyllönen aloittaa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajana syyskuun alussa. Keskimaalla uransa aloittanut Kyllönen on tehnyt pitkän uran vähittäiskaupan alalla S-ryhmässä. Viimeksi hän on toiminut johtotehtävissä elintarviketeollisuudessa, ja hän siirtyy Keskimaalle Verso Food Oy:n Export Managerin tehtävästä.

Vesa Kyllönen on nimitetty Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtajaksi 1.9.2020 alkaen, Keskimaan nykyisen marketkaupan toimialajohtaja Reima Loukkolan siirtyessä Osuuskauppa Arinan hallintojohtajaksi.

Työssään toimialajohtajana Kyllönen vastaa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan liiketoiminnan tuloksekkaasta johtamisesta osuuskaupan arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaisesti. Market- ja tavaratalokauppaan kuuluvat Prisma-, S-market- ja Sale-ketjut, parturi-kampaamot, Kodin Terra, Sokos ja Kauppakeskus Sokkari. Marketkauppa on liikevaihdoltaan ja henkilöstömäärältään Keskimaan suurin toimiala.

Kyllösellä on pitkä ura S-ryhmän vähittäiskaupan piirissä. Opiskeltuaan Jyväskylän yliopistossa aloitti Kyllönen työuransa S-ryhmän esimiesvalmennuksessa Keskimaalla. Ensimmäinen työpaikka löytyikin Keljon Prisman myymäläpäällikön pestistä. Tämän jälkeen hän on toiminut useissa eri S-ryhmän tehtävissä, mm. Osuuskauppa Ympyrän toimitusjohtajana ja SOK:lla ruokakaupasta vastaavana johtajana. Viimeisimpänä Kyllönen on työskennellyt johtotehtävissä elintarviketeollisuuden alalla.

– Olen onnellinen paluumuuttaja, toteaa uusi marketkaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen. Jyvässeutu on meille tärkeä paikka, ja odotan innolla, että pääsen kehittämään asiakasomistajille suunnattuja palveluja ja Keskimaan marketkauppaa. Muutamme vaimoni kanssa Helsingistä Jyväskylään elokuun lopulla.

− Olen erittäin tyytyväinen, että olemme saaneet tähän vaativaan tehtävään Kyllösen kaltaisen vähittäiskaupan osaajan. On myös hienoa, että Vesalla on aiempaa kokemusta sekä Keskimaasta että Keski-Suomesta, toteaa Osuuskauppa Keskimaan toimitusjohtaja Antti Määttä.

Toimialajohtajana Vesa Kyllönen on Keskimaan konsernijohtoryhmän jäsen ja raportoi toimitusjohtaja Antti Määtälle.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa,  toimitusjohtaja, kauppaneuvos Antti Määttä,  050 522 1011, antti.maatta@sok.fi