Yleisön pyynnöstä: KeMut saa jatkoa


7.4.2016

Osuuskauppa Keskimaa järjestää KeMut jälleen kesällä 2017. Seuraavat Keskimaan Musiikkijuhlat kokoavat festarikansaa Jyväskylän Lutakonaukiolle 25.-27.8.2017.

Keskimaan 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi viime kesänä Jyväskylän keskustassa Lutakonaukiolla järjestettyjen KeMujen osallistujamäärä oli yhteensä noin 22 000. Tapahtuman menestyksestä kertoo se, että KeMuilla tehtiin Lutakonaukion kävijäennätys.

– Saimme festareista todella paljon positiivista palautetta. Meiltä on toistuvasti kyselty, saako tapahtuma jatkoa, ja kiinnostus on vain lisääntynyt kesän lähestyessä. Runsaslukuisten toiveiden kannustamana olemme nyt päättäneet, että KeMut tulevat jälleen elokuussa 2017, toimialajohtaja Pasi Kunelius vahvistaa.

Juhlavuoden merkeissä viime elokuun KeMuista rakentui upea tapahtuma, joka noteerattiin laajasti koko Suomessa. Tältä pohjalta lähdetään luomaan entistä kovempaa ja houkuttelevampaa kokonaisuutta. 

– Haluamme tarjota yleisölle vieläkin elämyksellisemmät KeMut. Puolitoista vuotta antaa riittävästi tuotantoaikaa suurtapahtumalle, joka saa liikkeelle laajasti eri-ikäisiä ihmisiä ja erilaisista musiikkielämyksistä nauttivaa yleisöä.

Lisätietoja:

toimialajohtaja Pasi Kunelius, 050 310 5000