Yökerho Bra² avautuu viikonloppuna


21.7.2016

Osuuskauppa Keskimaa avaa ravintola Bran uudelleen tulevana viikonloppuna 22.-23.7. Bra² nousee nimensä mukaisesti toiseen potenssiin, Jyväskylän mukavimmaksi ja halutuimmaksi yökerhoksi.

Yökerhoissa asiakkaat pitävät keskenään hauskaa ja sinne pitäisi olla myös mukava tulla. Bra²:ssa tämä toive toteutuu. 

– Uudesta Brasta tulee entistä räväkämpi, Jyväskylän rohkein yökerho, jossa pääosaan nousevat työntekijät ja heidän tapansa kohdata asiakkaat persoonallisesti, ihmisinä ja yksilöinä. Bra toiseen potenssiin on paikka, johon halutaan tulla paitsi bilettämään kavereiden kanssa, myös tapaamaan henkilökuntaa ja katsomaan, mitä kreisiä he tällä kertaa keksivät, kuvailee ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen

– Palvelemme pilke silmäkulmassa, mutta aina kuitenkin lakien puitteissa ja asiakasta kunnioittaen, hän jatkaa. 

Bra² on rento ja rohkea, sopivasti seksikäs ja kujeileva. Se tulee iholle, herättää tunteita ja luo tarinoita. Illan ja yön aikana tapahtuu yllättäviä asioita. 

– Tietyllä tavalla palaamme Bran alkuaikoihin. Tanssittamisen ja juomien myymisen rinnalla puhuttelemme asiakkaitamme ja tarjoamme mieleenpainuvia, aitoja kokemuksia. 

Bra² koostuu kolmesta osastosta ja kolmesta musiikkimaailmasta. Äänentoistolaitteisiin ja valoihin on satsattu paljon. 

Suurin osasto on Bar, jota leimaa hyvät bileet, iso tanssilattia sekä päivän hitit ja uutuudet. Musiikista vastaavat huippu-DJ:t. 

Beachiltä löytyy aavistuksen hippihenkinen biitsi sekä Jyväskylän ainoa sisänurmi. Kalusteet ovat kierrätettyjä. 

– Beach elää ja muuttuu teeman ja tilanteen mukaisesti. Huomenna se on erilainen kuin tänään. 

Kolmas osasto on maskuliininen, industrial-henkinen Base, jossa omintakeiset DJ:t soittavat sielukasta rytmimusiikkia maustettuna elektronisella meiningillä. Basen sieluihin kuuluu jo tanssiklubi Blazesta tuttu, kylän mukavin DJ Lauri Lappalainen, joka tunnetaan myös nimellä Larren G. 

Bra² työllistää kymmenkunta työntekijää. Keväällä suljetun ensimmäisen Bran palkkalistoilla olleet työntekijät ovat työllistyneet uuteen Brahan, jossa voi tavata myös ravintola Revolutionin työntekijöitä. 

Bra² avataan vanhaan tuttuun osoitteeseen (Kauppakatu 35) perjantaina 22.7. kutsuvieraille ja lauantaina 23.7. ovet ovat auki kaikille. Ravintola on avoinna keskiviikosta lauantaihin kello 22-04 sekä ajoittain sunnuntaisin. Ikäraja on arkisin 18, perjantaisin 20 ja lauantaisin 21 vuotta. Tiivis yhteistyö opiskelijajärjestöjen kanssa jatkuu Bra²:ssa. 

 

Lisätietoja: 
Ravintolapäällikkö Jukka Puhalainen, 040 5012 547