Arvonnan säännöt - Keskimaan


Arvonnan säännöt ja tietosuojaseloste

 1. Arvonnan järjestäjä
  Osuuskauppa Keskimaa, Ahjokatu 7, 40320 Jyväskylä.
 1. Osallistumisaika
  Arvontaan voi osallistua 4.10.–17.10.2021.
 2. Arvontaan osallistuminen
  Arvontaan osallistuvat ne Osuuskauppa Keskimaan äänioikeutetut jäsenet, jotka ovat äänestäneet Osuuskauppa Keskimaan edustajiston vaaleissa 4.10.–17.10.2021 joko postitse tai sähköisesti. Arvontaan osallistuminen tapahtuu automaattisesti. Käytössä ei ole erillistä arvontalipuketta, pelkkä äänestäminen riittää.Arvontaan osallistumisajan ulkopuolella tai muutoin annettujen ohjeiden vastaisesti saapuneita osallistumisilmoituksia ei huomioida. Kilpailun järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikennekatkoksista tai vastaavista ongelmista, mistä johtuen osallistumisilmoitus jää arvonnan ulkopuolelle. Vaaliarvontaan eivät voi osallistua Osuuskauppa Keskimaan hallintoneuvosto, hallitus, konsernijohtoryhmä, keskijohto, S-vaalilautakunta, Keskimaan asiakkuuspäällikkö, Keskimaan vaalimarkkinoinnista vastaava mainostiimi eikä heidän talouksiinsa kuuluvat henkilöt.
 1. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen
  Arvonnan suorittaa Osuuskauppa Keskimaan edustajiston vaalien toimittaja Edita Prima Oy 25.10.2021. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti asiakasomistajatiedoissa olevien yhteystietojen mukaan.
 1. Arvontapalkinto
  Kaikkien verkossa tai postitse äänestäneiden kesken arvotaan kaksi 10 000 euron arvoista palkintoa. Palkinnot ovat 2 kpl vuoden ruokaostoksia, jotka luovutetaan voittajille kuukausittain lahjakortteina* (2 x 1000 € + 10 x 800 € lahjakorttia).Lahjakorttien toimituksesta sovitaan voittajien kanssa henkilökohtaisesti, kun voittajat on tavoitettu. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi tuotteeksi.
 1. Arvonnan järjestäjän vastuu
  Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.
 1. Sääntöjen muuttaminen
  Osuuskauppa Keskimaa pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.
 1. Arvonnan julkisuus
  Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan julkaista erillisellä suostumuksella Osuuskauppa Keskimaan medioissa, sosiaalisessa mediassa sekä medialle lähetettävässä tiedotteessa.
 1. Tietojenkäsittelyperiaatteet
  Arvonnan voittajien tiedot poimitaan vaalipalvelun tuottajan (Edita Prima Oy) äänestystietokannasta ja niitä käytetään ainoastaan tämän arvonnan voittajan kontaktointiin. Palvelun tuottaja säilyttää näitä kontaktitietoja 31.12.2021 asti, jonka jälkeen ne poistetaan.Tutustu Osuuskauppa Keskimaan tietosuojaan osoitteessa keskimaa.fi/tietosuoja.


  *) Lahjakorteista yksityiskohtaisesti:


  10 00 euron arvosta lahjakortteja luovutetaan voittajille niin, että voittajat saavat käyttöönsä S-ryhmän lahjakortteja joka kuukauden alussa vuoden ajan (2 x 1000 € + 10 x 800 € arvosta lahjakortteja). Lahjakortit ovat laskevasaldoisia eikä niitä tarvitse käyttää kerralla. Lahjakortti on voimassa 24 kk lataamishetkestä. Lahjakortti käy maksuvälineenä 1 500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Lahjakortti käy tavarataloissa, esimerkiksi Sokoksissa ja Prismoissa, ruokakaupoissa kuten S-marketeissa ja Saleissa sekä Sokos Hotelleissa ja Radisson Blu -hotelleissa. Lahjakortteja otetaan maksuna vastaan myös ABC-liikennemyymälöissä sekä Kodin Terroissa.