Tapahtumaedut asiakasomistajille


Elämässä on kahdet hinnat, asiakasomistajillemme ne edullisemmat. Tutustu alta uusimpiin kumppanietuihimme.

Keskimaan asiakasomistajana nautit lukemattomista eduista niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti. Tälle sivulle olemme koonneet S-Etukortilla saatavia kumppanietuja hyödynnettäväksesi. Tarkemmat tiedot etujen lunastamisesta löydät kumppaneidemme sivuilta.

Lippuetuja tapahtumiin

Puistojuhlat 4.–5.7.

Keskimaa tarjoaa asiakasomistajilleen alennushintaisia lippuja Puistojuhlille yhden ja kahden päivän perushintaisista lipuista. Alennus S-Etukortilla kahden päivän perushintaisista lipuista on 6 € (alennushinta 93 € / lippu), ja alennus yhden päivän perushintaisista lipuista on 4 (alennushinta 56 € / lippu).

S-Etukortti on esitettävä pyydettäessä lipuntarkistuksen yhteydessä festivaalin tapahtumaportilla.

Katso ohjeet S-Etuhintaisten lippujen ostamiseen Puistojuhlien verkkosivuilta.

Täältä 

 

Joutsan Joutopäivät 6.7.

Joutsan Joutopäivien Ilta Talomuseolla lauantaina 6.7.2024. Pääesiintyjänä Martti Servo & Napander.  Lipun hinta S-Etukortilla 27 € (norm 30 €), max. 2 kpl lippua/asiakas. Alennus ei koske VIP-lippuja.

Musiikissaan perinteistä iskelmäilmaisua muun muassa punk-, rock- ja reggaevaikutteisiin yhdistelevä Martti Servo & Napander on yksi Suomen omalaatuisimmista kevyen musiikin yhtyeistä. Satoja ja taas satoja keikkalavoja urallaan kiertänyt kvintetti tarjoaa yleisölleen unohtumattoman illan ja show’n. Lisäksi lavalle nousevat Topi Suuronen ja Joutsa All Stars sekä bilebändi J. Partynen eXperience.

Liput myynnissä   30.4. - 30.6.

Lue lisää

Harjurokki 24.8.

Viime vuonna loppuunmyyty Harjurokki tulee taas! 24.8. Harjun Stadionilla esiintyvät suomirockin ikoni Maija Vilkkumaa, legendaarinen Neljä Ruusua, suomiräpin uranuurtaja Elastinen sekä rock-yhtye Oliver, jonka esityksen aikana hiljennytään kuuntelemaan myös Harjun iltasoittoa. Asiakasomistajana saat 10€ alennusta pääsylipusta (max 2 lippua/asiakas). Etu voimassa 30.6. asti, tai niin kauan kuin lippuja riittää.

Lunasta S-etuhintainen lippu

Lippuetuja elämyksiin

Laajis Seikkailupuisto ja Bikepark

Asiakasomistajien etupäivä torstaisin, läpi kesän, kesäkuusta alkaen (koskee samassa ruokakunnassa asuvia)

Seikkailupuiston S-etuhinta
5 € alennus normihintaisista lipuista seikkailupuistoon. Ei koske Pikaseikkailu -lippuja.

Bikepark S-etuhinta
- 10 € alennus normihintaisista päivä- ja 2 h lipuista
Tutustumispaketti bikeparkiin etupäivänä 49 € (kesto 2 h), sisältää
- hissilipun *
- alamäkipyörän
- suojavarusteet ja kypärän.

* hissilippu ladataan keycard pohjalle jonka hinta on 7 €.

laajis.fi

Taidelaitos Haihatus

19.6. ja 26.6. Joutsassa Keskimaan Taidekeskiviikot. Yhteisliput asiakasomistajahintaan Taidelaitos Haihatuksen kesänäyttelyyn ja Suomen ainoaan liikkuvaan taiteeseen erikoistuneeseen KITA-galleriaan.

Yhteisliput (Haihatus + KITA) S-Etukortilla aikuiset 18 € (norm. 20 €), alennusryhmät* 13 € (norm. 15 €), lapset 7-15 v. 5,50 (norm. 7,50 €), perhelippu yhteislippuna 2 aikuista + 2 lasta 38 € (norm. 40 €). Yli kaksi lasta +5,50 € henkilö.

Alennusliput ostettavissa Taidelaitos Haihatuksen ja KITA-gallerian kassalta vain tapahtumapäivinä. *Opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, avustettavat (avustaja pääsee avustettavansa seurassa ilmaiseksi).

haihatus.fi

Jyväskylän kaupunginteatteri

S-etuesityksissä neljän euron alennus peruslipun hinnasta. Esitykset on merkitty S-kirjaimella tai vihreällä merkillä. Saat edun esittämällä S-Etukortin lipunmyynnissä ennen maksutapahtumaa (etua ei voi käyttää verkossa).

Katso tulevat esitykset: jklteatteri.fi

Löytänän kesäteatteri, Suutari Vilihunen

30.6.-7.7. Löytänän kesäteatterissa kunnioitetaan hulvatonta kotimaista seuranäyttämöperinnettä! Toivo Hovin vuonna 1950 kirjoittama 3-näytöksinen hupaelma Suutari Vilihunen on verraton murreiloittelu täynnä nasevaa vuoropuhelua ja yllättäviä käänteitä!

Kansallisteatterista tutut näyttelijät laittavat parastaan kotimaisen kansankomedian parissa. Pääosassa Vilihusena loistaa Viitasaaren oma poika Juha Varis. Muita osia pelaavat peruukit viuhuen Pirjo Määttä, Heikki Pitkänen ja Helena Vierikko.

Liput asiakasomistajille 30 € (peruslippu 35 €). Etuhintaisia lippuja on rajallinen määrä.

Liput myynnissä lippu.fi, lue lisää näytelmästä loytanankesateatteri.fi

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry, Ronja Ryövärintytär

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry esittää Laajavuoren kesäteatterin lavalla ensi kesänä lastenmusikaalin Ronja Ryövärintytär. Musikaali on tarina ystävyydestä, joka kantaa pitkälle, jopa läpi vihan ja riitelyn. Sen ainakin Ronja ja Birk tietävät. Tarina on seikkailuhenkinen kokonaisuus, jossa uskotaan parempaan maailmaan ja ihmisen hyvyyteen. Ronjalla ja Birkillä, kuten rohkeimmilla meistä, on sydän paikallaan ja sen he ovat valmiita näyttämään. Musikaali perustuu Astrid Lindgrenin samannimiseen klassikkokirjaan.

S-Etukortilla (tuntia ennen esitystä) 1-2 perushintaista lippua alennettuun hintaan 15 € (perushinta 18€). Liput voit varata joko osoitteesta kulissi.fi tai näytöspäivinä numerosta 044 550 5353. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esityksen alkua.

Etu voimassa seuraavissa näytöksissä: 18.6., 19.6., 24.6., 25.6., 1.7. ja 2.7.

Lisätietoa kulissi.fi

Teatteri Eurooppa Neljä, Topi Sorsakosken tarina

Topi Sorsakoski on yksi Suomen rakastetuimmista ja kuunnelluimmista artisteista. Näytelmä on tarina kansansuosikin sisimpään, siihen kuka oikeastaan oli Topi Sorsakoski. Vai Pekka Tammilehto? Vai molemmat? Näytelmää esitetään Muuramen Riihivuoren kesäteatterissa sekä loppukesästä Kartano Kievarin kesäteatterissa Äänekosken Hietamalla.

Liput asiakasomistajahintaisiin näytöksiin 25 € / hlö. Teatteri järjestää yhteensä kolme S-Etunäytöstä: Riihivuoren Kesäteatterissa ke 26.6. klo 19 ja la 6.7. klo 15 sekä Kartano Kievarin Kesäteatterissa to 25.7. klo 19. Edun saa S-Etukorttia näyttämällä lipunmyynnin yhteydessä. Edun saa myös verkkokaupassa. S-Etu on perhekohtainen ja se ei koske ryhmiä.

Lue lisää

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry, Heathers – musikaali

Jyväskylän Teatteriyhdistys Kulissi ry esittää Laajavuoressa Off-Broadway- ja West End –hittimusikaalin Heathers. Heathers on pop-rock-musiikilla ja mustalla huumorilla maustettu teos, joka perustuu Daniel Watersin 80-luvun samannimiseen kulttielokuvaan. Heathers on yhtä aikaa herkullisen kriittinen komedia ja trilleri. Tässä teoksessa on jotain jokaisen katsojan makuun: se on niin räävitön ja raju kuin herkkä ja inhimillinenkin.

S-Etukortilla (tuntia ennen esitystä) 1-2 perushintaista lippua alennettuun hintaan 22 € (perushinta 25€). Liput voit varata joko osoitteesta kulissi.fi tai näytöspäivinä numerosta 044 550 5353. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esityksen alkua.

Etu voimassa seuraavissa näytöksissä: 21.7., 23.7., 24.7., 6.8., 7.8., 13.8., 15.8. ja 18.8.

Lisätietoa kulissi.fi

 

Lippuetuja urheilutapahtumiin

JJK-OLS

30.5. klo 19, Keskimaan isännyyottelu JJK-OLS Harjulla. S-Etukortilla 2 lippua 1 hinnalla. Etuhintaiset liput ostetaan ottelun lipunmyynnistä ottelun sisäänkäynniltä S-Etukorttia näyttämällä. jjk.fi

Itä-Länsi

Itä-Länsi pelataan Jyväskylässä vuonna 2024, Hippoksen pesäpallostadionilla. S-Etukortilla lipuista (tyttöjen- ja poikien peleistä) 5 € alennus, etuhintaiset liput myynnissä 1.6. alkaen Ticketmasterissa.

Tulevat ottelut: 29.6. klo 11 (tytöt) ja 30.6. klo 11 (pojat). Katso tarkemmat tiedot peleistä Itä-Länsi verkkosivuilta.

ita-lansi.fi

Kiri 2020 - SMJ

6.8. klo 18, Keskimaan isännyysottelu Kiri 2020 - SMJ Hippoksen pesäpallostadionilla. S-Etukortilla 2 lippua 1 hinnalla. jklkiri.fi

JyPK-HJK

17.8. klo 16, Keskimaan isännyysottelu JyPK-HJK Harjulla. S-Etukortilla 2 lippua 1 hinnalla. Etuhintaiset liput ostetaan ottelun lipunmyynnistä ottelun sisäänkäynniltä S-Etukorttia näyttämällä. jypk.fi

Muut edut

  • Valtakunnalliset Bonuskumppanit. Arjen välttämättömät kulut kannattaa ehdottomasti hyödyntää Bonuksen kartuttamisessa. Etenkin, kun olemme valinneet kumppaneiksemme yrityksiä, joiden arvot voimme myös itse allekirjoittaa. Lue lisää: s-kanava.fi
  • S-mobiilin sinulle räätälöidyt edut. Edut-osiosta löydät rahanarvoisia etuja esimerkiksi ravintoloista, muodista, kosmetiikasta ja elämyksistä. Katso edut omasta S-mobiilistasi! Lataa S-mobiili
  • Lehti-ilmoitukset ja julkaisut. Katso Keskimaan ajankohtaiset ilmoitukset: keskimaa.fi/ilmoitukset