Omistajan tuplatilipäivä!


Keskimaan asiakasomistajilla on Omistajan tuplatilipäivä, kun maanantaina 10.6.2024 maksetaan sekä ylijäämänpalautus vuodelta 2023, että Bonukset toukokuulta.

Ylijäämäpalautusta jaetaan yli 11,2 miljoonaa, jonka lisäksi maksetaan toukokuun Bonukset, yli 2,3 miljoonaa euroa.

Ylijäämänpalautusta katkeamatta 25 vuoden ajan

Keskimaa on maksanut ylijäämänpalautusta katkeamatta yli 25 vuoden ajan. Tänä vuonna maksamme asiakkaillemme historiallisen suuren 2 % ylijäämänpalautuksen, mikä on 0,25 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Ylijäämänpalautus asiakasomistajille on yksi tapa tukea keskisuomalaisten ostovoimaa ja hyvinvointia nousseiden elinkustannusten keskellä.

Historiallisen suuri tuplatilipäivä


Kurkkaa maanantaina 10.6. omalta S-Tililtäsi, kuinka paljon sinä sait. Ylijäämänpalautukset ja Bonukset maksetaan talouden pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin.

Usein kysyttyä

Ylijäämänpalautus tarkoittaa yksinkertaistettuna, että osuuskauppa antaa osan edellisvuoden tuloksestaan takaisin omistajilleen, eli asiakkailleen. 

Keskimaa jakaa omistajilleen ylijäämänpalautusta ja osuusmaksun korkoa. Keskimaan edustajisto päättää vuotuisessa kevätkokouksessaan ylijäämänpalautuksen maksamisesta.

Ylijäämänpalautusta maksetaan asiakasomistajille 2 % (0,25 % enemmän kuin vuonna 2023) Keskimaan toimipaikoista vuoden 2023 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Osuusmaksun koron suuruuden Keskimaan edustajisto päättää ja tänäkin vuonna edellisvuosien tapaan korko on 6 % eli 6 euroa osuusmaksulta.

Ylijäämänpalautukset ja Bonukset maksetaan talouden pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin maanantaina 10.6.2024. Palautusta maksetaan kaikille Keskimaan asiakasomistajille, joilla on S-Etukortilla rekisteröityjä bonusostoja vuoden 2023 aikana ja jäsenyys on ollut voimassa 31.12.2023 alkaen. Lue lisää maksuperusteista. 

Bonusta kertyy S-ryhmän toimipaikoista, kuten ruokakaupoista, ravintoloista ja hotelleista, sekä verkkokaupoista. Kuukauden ostoista kertynyt Bonus maksetaan joka kuun 10. päivänä, Omistajan tilipäivänä.