Omistajan tuplatilipäivä!


Keskimaan asiakasomistajilla on Omistajan tuplatilipäivä, kun perjantaina 9.6.2023 maksetaan sekä ylijäämänpalautus vuodelta 2022, että Bonukset toukokuulta.

Ylijäämäpalautusta maksetaan yli 9,5 miljoonaa ja Bonuksia yli 2,1 miljoonaa euroa. Yhteensä omistajille maksetaan yli 11,6 miljoonaa euroa.

Ylijäämänpalautusta katkeamatta yli 20 vuoden ajan

Keskimaa on maksanut ylijäämänpalautusta katkeamatta yli 20 vuoden ajan. Maksamme ylijäämänpalautusta jopa 1,75 %, mikä on 0,25 prosenttia enemmän kuin edellisenä vuonna. Ylijäämänpalautus asiakasomistajille on yksi tapa tukea keskisuomalaisten ostovoimaa ja hyvinvointia nousseiden elinkustannusten keskellä.

Yhteensä yli 11,6 M€


Kurkkaa perjantaina 9.6. omalta S-Tililtäsi, kuinka paljon sinä sait. Ylijäämänpalautukset ja Bonukset maksetaan talouden pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin.

Usein kysyttyä

Ylijäämänpalautus tarkoittaa yksinkertaistettuna, että osuuskauppa antaa osan edellisvuoden tuloksestaan takaisin omistajilleen, eli asiakkailleen. 

Keskimaa jakaa omistajilleen ylijäämänpalautusta ja osuusmaksun korkoa. Keskimaan edustajisto päättää vuotuisessa kevätkokouksessaan ylijäämänpalautuksen maksamisesta.

Ylijäämänpalautusta maksetaan asiakasomistajille 1,75 % (0,25 % enemmän kuin vuonna 2022) Keskimaan toimipaikoista vuoden 2022 aikana tehdyistä Bonukseen oikeuttavista ostoista. Osuusmaksun koron suuruuden Keskimaan edustajisto päättää ja tänäkin vuonna edellisvuosien tapaan korko on 6 % eli 6 euroa osuusmaksulta.

Ylijäämänpalautukset ja Bonukset maksetaan talouden pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin perjantaina 9.6.2023. Palautusta maksetaan kaikille Keskimaan asiakasomistajille, joilla on S-Etukortilla rekisteröityjä bonusostoja vuoden 2022 aikana ja jäsenyys on ollut voimassa 31.12.2022 alkaen. ​  

Bonusta kertyy S-ryhmän toimipaikoista, kuten ruokakaupoista, ravintoloista ja hotelleista, sekä verkkokaupoista. Kuukauden ostoista kertynyt Bonus maksetaan joka kuun 10. päivänä, Omistajan tilipäivänä, mutta toukokuussa 2023 tilipäivän sijoittuessa lauantaille Bonukset maksetaan jo perjantaina 9.6.