Vinkit hakemuslomakkeen täyttämiseen

Täytä itsestäsi perustiedot sekä yhteystiedot. Kesätyöhakemuksessa on tärkeintä täyttää huolellisesti tiedot työvuorojen ja kesätyöpaikkatoiveiden osalta. Tämän pohjalta tarkastamme, minne olet hakemassa ja täyttyvätkö ehdot kesätöihimme liittyen.

Vinkit hakuun:

  • Varaa aikaa lomakkeen täyttämiseen ja mieti etukäteen missä toimipisteissä työskentelisit mieluiten.
  • Voit halutessasi käydä lukemassa Keskimaan yleisimmistä kesätöistä vinkkejä, millaista kesäharjoittelusi tulisi olemaan. Tutustu ja tienaa -harjoittelijoiden tehtävät ovat rajatumpia kuin täysi-ikäisten kesätyöntekijöiden, joista kuvaukset ovat tehty, mutta työympäristö on sama kuin muillakin työkavereillasi ja sinulle on esihenkilön toimesta valikoitu erilaisia tehtäviä, jotka ovat nopeita oppia kahden viikon kesäharjoittelun aikana ja joista on hyötyä sinulle myös mahdollisissa tulevissa kesätöissäsi.
  • Tuo hakemuksessa esille motivaatiosi sekä osaamisesi. Lomakkeella on esimerkiksi kysymys: ”Miksi olisit hyvä kesätyöntekijä Osuuskauppa Keskimaan tiimiin?”. Voit kysyä perheenjäseniltäsi tai kavereiltasi, kuinka he sinua kuvailisivat, mitä osaat heidän mielestään erityisen hyvin, mieti sitten sen avulla, miksi juuri tämä kesätyö olisi huippu juuri sinulle.
  • Vastaa hakemuslomakkeen kaikkiin kysymyksiin huolellisesti, selkeästi ja tiiviisti. Tarkasta myös oikeinkirjoitus ennen lähettämistä.