Kesäksi Keskimaalle?

Katso avoimet tehtävät

Kesätöiden haku avautuu vuosittain joulu-tammikuussa.

Vinkit hakemuslomakkeen täyttämiseen

Täytä itsestäsi perustiedot sekä yhteystiedot. Kesätyöhakemuksessa on tärkeintä täyttää huolellisesti tiedot työvuorojen ja kesätyöpaikkatoiveiden osalta. Tämän pohjalta tarkastamme, minne olet hakemassa ja täyttyvätkö ehdot kesätöihimme liittyen.

Vinkit hakuun:

  • Varaa aikaa lomakkeen täyttämiseen ja mieti etukäteen missä toimipisteissä työskentelisit mieluiten.
  • Voit halutessasi käydä lukemassa Keskimaan yleisimmistä kesätöistä vinkkejä, millaista kesäharjoittelusi tulisi olemaan. Tutustu ja tienaa -harjoittelijoiden tehtävät ovat rajatumpia kuin täysi-ikäisten kesätyöntekijöiden, joista kuvaukset ovat tehty, mutta työympäristö on sama kuin muillakin työkavereillasi ja sinulle on esihenkilön toimesta valikoitu erilaisia tehtäviä, jotka ovat nopeita oppia kahden viikon kesäharjoittelun aikana ja joista on hyötyä sinulle myös mahdollisissa tulevissa kesätöissäsi.
  • Tuo hakemuksessa esille motivaatiosi sekä osaamisesi. Lomakkeella on esimerkiksi kysymys: ”Miksi olisit hyvä kesätyöntekijä Osuuskauppa Keskimaan tiimiin?”. Voit kysyä perheenjäseniltäsi tai kavereiltasi, kuinka he sinua kuvailisivat, mitä osaat heidän mielestään erityisen hyvin, mieti sitten sen avulla, miksi juuri tämä kesätyö olisi huippu juuri sinulle.
  • Vastaa hakemuslomakkeen kaikkiin kysymyksiin huolellisesti, selkeästi ja tiiviisti. Tarkasta myös oikeinkirjoitus ennen lähettämistä.

Yleisimpiä kesätöitä Keskimaalla

Työskennellessäsi kesätyöntekijänämme kaupan toimialalla pääset olemaan läsnä ihmisten arjessa ja juhlassa.

Meiltä löytyy hyvin erityyppisiä työnkuvia pelkästään kauppojen välillä ja jopa yksittäisen kaupan sisällä. Suurin osa kesätyöntekijöistämme työskentelee Keskimaan päivittäistavarakaupoissa, joita ovat Mestarin Herkku, Sale-, S-market- ja Prisma-myymälät. Tarjoamme kesätyömahdollisuuksia myös Kodin Terrassa ja Sokoksella.

Idyllisessä kylän tai kaupungin sykkeessä sijaitsevassa Salessa odotetaan vastuunkantokykyä, itsenäistä työskentelyotetta ja työtehtävät ovat hyvin monipuolisia päivittäin. S-markettimme ovat kokoluokaltaan jo hieman isompia, mutta työskentely hyvin samantyyppistä kuin Saleissa. Sen sijaan suuremmassa Prismassa voit olla yhden tietyn osa-alueen huippuammattilainen.

Työ kaupassa on todella toiminnantäyteistä!
Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi tuotteiden hyllyttämistä, kassatyöskentelyä, tuoteneuvontaa asiakkaille, tuotteiden esillepanoa, hävikin minimointia ja suosittelevaa myyntiä. Pienemmissä kaupoissa tavaravirta on vähäisempää ja päivittäiset työtehtäväsi ovat monipuolisempia.

Työvuoron sisällä S-marketeissa ja Saleissa yhdistyy usein hyllyttäminen ja kassatyöskentely. Prismoissa tavaravirta on suurempaa ja näin ollen työtehtäväsi painottuvat päivittäin joko hyllyttämiseen tai kassatyöskentelyyn. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kaupan alalta, vaan perehdytämme sinut perusteellisesti työtehtäviisi. Kokeneempana työntekijänä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi palvelutorille tai paistopisteelle.

Kaiken toiminnan ytimessä on asiakaspalvelu, joka on aina tärkein tehtäväsi. Vaikka työskentelisit suuremmassa marketissa itsenäisesti hyllyttäen, tulee sinun aina työvaatteiden ollessa päälläsi olla asiakkaiden tavoitettavissa. Kaupan toimialla arvostetaan yhteistyökykyä, ahkeruutta ja asiakaspalvelutaitoja – erityisesti palveluhenkisyydestä on hyötyä!

Halutessasi tarjoamme sinulle mahdollisuuksien mukaan vastuutehtäviä. Työ vaatii kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja kykyä priorisoida työtehtäviä, mutta työtä tehdään joukkueena ja jokainen hoitaa oman roolinsa, jolloin joukkuepeli loistaa.

Miksi hakea kaupan alalle kesätöihin?
Tässä työssä pääset yhdistämään itsenäisen ja tiimityöskentelyn parhaat puolet! Tämä tuo mukavaa vaihtelua arkeen ja työnkuvia on mahdollista muokata oman mielenkiinnon ja kykyjen mukaisesti yhdessä esimiesten kanssa. Tässä työssä eletään hetkessä, jolloin tilanteet voivat vaihdella hyvinkin nopeasti.

Meillä työskennellessäsi tulet pelastamaan monen asiakkaan arjen auttamalla heitä ammattitaidollasi, josta palkointona on valloittavat hymyt sekä lämpimät kiitokset. Työ arjen sankarina palkitsee tekijänsä!

Jätä hakemus myyjäksi!