Osuuskauppa Keskimaan omistama entinen Kodin Terran liiketila Jyväskylässä saa uuden vuokralaisen, kun maatalouskaupan toimija Lantmännen Agro JMT Koskela Oy muuttaa kiinteistöön huhtikuussa. Kiinteistössä jatkaa myös Avant Tecno Oy:n pienkuormaajia myyvä Avant Center, jonka tiloja muokataan alkuvuoden aikana entistä toimivammiksi.

Osuuskauppa Keskimaa on tehnyt vuokrasopimuksen Palokanorsi 12 kiinteistöön uuden vuokralaisen kanssa. Lantmännen Agro JMT Koskela Oy on vuokrannut yli 3000 neliön liiketilan, joka koostuu sekä lämpimästä myymälätilasta että katetusta varastotilasta. Tila sijaitsee kiinteistön moottoritien puoleisessa päädyssä. Lantmännen vuokrasopimus alkaa 1.4.2024.

− Sijainti ja näkyvyys nelostien varrella lisäävät tunnettuuttamme Jyväskylän alueella. Uudet tilat mahdollistavat meille valikoiman nykyaikaistamisen ja tukevat perheyrityksemme kasvustrategiaa ja tavoitetta olla markkinajohtaja alueella, perustelee Lantmännen Agro Jyväskylän kauppias Jani Koskela uutta kauppapaikkaa.

Lantmännen vuokrasopimuksen myötä kiinteistön tiloista on vuokrattu yhteensä noin 4000 neliötä. Kiinteistön kokonaispinta-ala on noin 9200 neliötä lämmintä tilaa, 1600 neliötä puolilämmintä myymälä-/varastotilaa ja noin 3000 neliötä katettua kylmää tilaa.

− Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet tiloihin kaksi toimijaa, joiden liiketoiminnat tukevat hyvin toisiaan, toteaa Osuuskauppa Keskimaan liikepaikkapäällikkö Tapio Virtanen.

− Palokanorren kiinteistöstämme on vielä vapaana tilaa ja etsimme edelleen sopivia vuokralaisia. Tilat soveltuvat parhaiten myymälätiloiksi, mutta ne voidaan muokata myös muuhun käyttöön. Tilat ovat herättäneet hyvin kiinnostusta, mutta toisaalta vuokrattavaa tilaa on vielä runsaasti, lisää Tapio Virtanen.

Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, liikepaikkapäällikkö Tapio Virtanen, tapio.virtanen@sok.fi, 010 767 3024
Lantmännen Agro Jyväskylä, kauppias Jani Koskela, JMT Koskela Oy, jani.koskela@lantmannenagro.fi, 044 561 2162