Seppälän Prisman uusi Fazerin leipomo avataan torstaina 11.11.2021. Tammi-helmikuun 2022 aikana Prisma Seppälän käyttötavaravalikoimaa laajennetaan ulkoilu- ja retkeilytuotteiden, kodintuotteiden sekä kukkapalvelujen osalta. Käyttötavaraosasto laajenee 450 neliömetrillä sisältäen uuden odotetun leikkipaikan. Uudistus toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi koko uudistuksen ajan olisi mahdollisimman sujuvaa.

 Osuuskauppa Keskimaa on uudistanut syksyn aikana Prisma Seppälän leipäosastoa, kun sinne on rakennettu uutta Fazerin leipomoa. Fazerin leipomo avataan tänä torstaina 11.11.2021

− Uusi leipomo on odotettu lisä palveluihimme. Leipomot ovat jo tuttuja Keljon ja Palokan Prismoista, joissa palvelu on otettu hyvin vastaan. Leipomon myötä saamme laajennettua tuoreen leivän ja leivonnaisten tarjontaa myymälässämme, toteaa Prisma Seppälän johtaja Joonas Heiskanen.

Käyttötavarapuoli uudistuu ja laajenee 450 neliöllä

Prisma Seppälän käyttötavaravalikoimaa laajennetaan useissa tuoteryhmissä alkuvuonna 2022. Suurin uudistus koskee Prisma Outdoor -kokonaisuutta, johon kuuluvat ulkoiluun sopivat pukeutumisen tuotteet, jalkineet, retkeilyvälineet ja kalastustarvikkeet, jotka tuodaan esille selkeämpänä kokonaisuutena. Samalla valikoimat näissä tuoteryhmissä laajenevat merkittävästi.

Käyttötavarapuolen uudistuksessa Prisma Seppälään rakentuu myös kaksi kodintuotteiden shop-in-shopia: Fanni K. ja Finlayson. Lisäksi Prisma Seppälän kukkavalikoima ja -palvelu laajenee merkittävästi.
− Ulkoiluun ja kotiin panostaminen on kasvava trendi myös suomalaisten kuluttajien joukossa, ja odotamme innolla, että pääsemme vastaamaan asiakkaidemme kasvaneeseen tarpeeseen erilaisia ulkoilu- ja retkeilyvarusteita koskien. Kodin valikoimien puolelle Fanni K. ja Finlayson tuovat meille uudentyyppistä elämyksellisyyttä käyttötavaraosastolle, taustoittaa Prisma Seppälän myyntipäällikkö Sanna Hella.

Uudistuksen myötä käyttötavaraosasto laajenee 450 neliöllä ja samassa yhteydessä lasten leikkipaikka siirretään myymälän sisälle.

− Lasten puuhapaikka siirretään myymälän sisäkiertoon, ja puuhapaikan entinen tila otetaan näin osittain valikoimakäyttöön. Leikkipaikan tulevasta uudistuksesta viestimme ensimmäisen kerran jo viime keväänä. Silloin saimme asiakkailtamme paljon toiveita ja palautetta uutta paikkaa koskien. Olemme ottaneet toiveet ja palautteet mahdollisimman hyvin huomioon. Lisäksi uuden leikkipaikan suunnittelussa on kuunneltu asiakkaiden ja ammattilaisten kokemuksia muiden kauppojen leikkipaikoista Suomessa, avaa Joonas Heiskanen kehitystyötä.

Edellinen Prisma Seppälän valikoimalaajennus toteutettiin vuonna 2019, jolloin uudistettiin päivittäistavaravalikoiman puolta. Käyttötavaraosaston uudistus alkaa vuoden 2022 alussa ja se toteutetaan vaiheittain, jotta asiointi koko uudistuksen ajan olisi mahdollisimman sujuvaa. Käyttötavarapuolen muutokset valmistuvat maaliskuun loppuun mennessä.


Lisätiedot

Joonas Heiskanen, Prismajohtaja, Osuuskauppa Keskimaa, 050 4400 340, joonas.heiskanen@sok.fi

Sanna Hella, myyntipäällikkö, Osuuskauppa Keskimaa, 040 725 9552, sanna.hella@sok.fi

 

Keskimaa parantaa kauneuden ja hyvinvoinnin palveluja Seppälän ja Vaajakosken alueella loppuvuoden aikana. Prisma Seppälän parturi-kampaamoa laajennetaan ja kampaamon viereen tulee uusi Sokos Emotion myymälä. Kampaamoliiketoiminta laajenee myös Vaajakoskelle, kun S-market Vaajalan yhteyteen perustetaan uusi parturi-kampaamo syksyllä.

Prisma Seppälän liikekeskukseen on suunnitteilla nykyisen Parturi-Kampaamo Prisma Seppälän laajennus sekä kokonaan uusi Sokos Emotion myymälä. Kampaamon laajennuksen tavoitteena on parantaa entisestään nykyisen kampaamon palveluita sekä tuoda tiloihin väljyyttä ja avaruutta. Sokos Emotion tuo osaltaan kosmetiikan huippumerkit sekä ensiluokkaisen asiantuntevan asiakaspalvelun myös Seppälän kauppapaikalle.
Parturi-kampaamo

− Prisma Seppälän parturi-kampaamon tilat ovat käyneet ahtaiksi, joten tilojen laajentaminen parantaa taatusti niin asiakkaiden kuin henkilökuntammekin tyytyväisyyttä. Sokos Emotion tukee hyvin kampaamon toimintaa ja pystymme osittain yhdistämään kampaamoalan asiantuntijoiden osaamista myös Sokos Emotionin myyntityössä. Tämä on täysin uudenlainen konsepti meillä Keskimaalla ja uskomme, että kauppakeskuksessa asioivat asiakkaat ottavat tämän ilolla vastaan, toteaa Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Parturi-kampaamo laajennuksen ja uuden Sokos Emotion myymälän suunnittelu on jo käynnissä ja avajaisia päästään viettämään ennen joulukauppaa.

 

Parturi-kampaamo S-market Vaajalan yhteyteen

Keskimaa laajentaa parturi-kampaamo liiketoimintaa myös Vaajakoskelle, S-market Vaajalan yhteyteen.

− Olemme tunnistaneet, että nykyisessä Seppälän Parturi-Kampaamossa käy paljon asiakkaita Vaajakosken suunnalta ja näin ollen omalle kampaamoliiketoiminnalle on S-market Vaajalassa luontaista vetoa. Samalla saamme myös kampaamon erikoistuotteet osaksi S-market Vaajalan valikoimia. Tämä on hyvin luontainen lisä Vaajakosken palveluihimme, Kyllönen perustelee.

Syksyllä avattava Parturi-Kampaamo S-market Vaajala työllistää noin 10 kampaamoalan ammattilaista.

Seppälän kauneuspalveluiden uudistuksen kokonaisinvestointi on noin 400 000 euroa ja Parturi-Kampaamo S-market Vaajalan kokonaisinvestointi on noin 120 000 euroa.


Lisätietoja:

Osuuskauppa Keskimaa, Vesa Kyllönen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi

 

Ruoan verkkokaupan kysyntä on ollut viime vuoden aikana vahvassa kasvussa. Osuuskauppa Keskimaan alueella ruoan verkkokaupan verkostoa on lähdetty kehittämään voimakkaasti. Uusi S-kaupat-verkkokauppapalvelu on alkuvuoden aikana laajentunut jo kahdeksaan Keskimaan S-marketiin. Ruoan verkkokaupassa ruokaostokset voi noutaa kätevästi noutopisteestä, toimitukset suoraan kotiin onnistuu valituista toimipaikoista.

Uuden S-kaupat.fi ruoan verkkokauppapalvelun käyttöönotto aloitettiin Keskimaan alueella S-market Jämsän myymälästä joulukuussa 2020. Palvelua on laajennettu tähän mennessä jo kahdeksaan Keskimaan S-marketiin. Verkkokauppaostoksia voi nyt tehdä S-market Jämsän lisäksi Äänekosken, Saarijärven, Laukaan, Viitasaaren, Keuruun ja Muuramen S-marketeista. Tällä viikolla avataan palvelu myös S-market Vaajalaan Vaajakoskelle.

− Ruoan verkkokaupan kysyntä räjähti viime keväänä koronapandemian ensimmäisen aallon aikana. Korona vauhditti mukaanlähtöämme näin laajalla rintamalla ja nopealla tahdilla ruoan verkkokauppaan. Huhtikuun puolella meillä on uusi S-kaupat-verkkokauppapalvelu toiminnassa jo 10 S-marketissa, kaikissa Prismoissamme sekä Mestarin Herkussa, kertoo Osuuskauppa Keskimaan market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja Vesa Kyllönen.

Keskimaalla on ollut aikaisemmin S-ryhmän Foodie.fi-verkkokauppapalvelu käytössä Prisma Seppälässä ja Mestarin Herkussa. Muissa Keskimaan marketeissa ei ole aikaisemmin ollut ruoan verkkokauppaa, vaan ainoastaan viime keväänä asiakkaiden tarpeisiin rakennettu ruoan tilaus- ja toimituspalvelu Keskimaan Kauppa-apu.

Uusi S-kaupat-palvelu laajenee asteittain ja vielä hetken aikaa asiakkaiden käytössä Prisma Seppälässä ja Mestarin Herkussa jatkaa Foodie.fi-palvelu. Uutta palvelua pilotoidaan vanhan palvelun rinnalla antaen näin asiakkaille valinnanvaraa ja aikaa siirtyä tekemään verkkokauppaostoksensa uudesta palvelusta. Nyt pilotoitava S-kaupat.fi on beta-versio, jota kehitetään talven ja kevään aikana jatkuvasti. Palvelua kehitetään ketterästi yhdessä asiakkaiden kanssa lisäten siihen toiminnallisuuksia nopeasti palautteen pohjalta. S-kaupat-palvelu on tavoitteena ottaa käyttöön koko Suomessa tämän vuoden aikana.

S-market Äänekoski

Ruoan verkkokauppapalvelu on otettu käyttöön S-market Äänekoskella. Asiakas saa noudettua tilatut ostokset kätevästi noutolokerikosta.

− Olemme Keskimaalla ensimmäisten osuuskauppojen joukossa ottamassa näin laajalla rintamalla käyttöön uuden S-kaupat.fi-verkkokaupan. Tarvitsemme helppokäyttöisen ja tarpeiden mukaan kehittyvän palvelun vastataksemme ruoan verkkokaupan kiristyneeseen kilpailutilanteeseen. Odotamme innolla, että pääsemme kokemuksien ja asiakaspalautteiden myötä jalostamaan palvelua ja tuomaan siihen lisää asiakkaille mieluisia ominaisuuksia, toteaa Osuuskauppa Keskimaan verkkokauppapäällikkö Marko Hoffrén.

Ruoan verkkokaupassa ruokaostokset voi tehdä verkossa ja noutaa valittuna ajankohtana noutopisteeltä sekä osasta toimipaikoista tuotteet voi tilata kotiinkuljetuksena suoraan kotiovelle asti. Asiakkaiden suuntaan uusi verkkokauppapalvelu näkyy konkreettisimmin uusina noutopisteinä marketeissa.

− Asiakkaat pystyvät noutamaan tilatut tuotteet kätevistä noutolokerikoista. Noutolokerikoissa tuotteet säilytetään kylmiössä, jossa on oma lokerikko pakasteille. Uskomme, että tästä palvelusta tulee asiakkaiden ehdoton suosikki, Hoffrén ennustaa.

Tutustu S-kaupat.fi-palveluun: www.s-kaupat.fi


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Vesa Kyllönen, market- ja tavaratalokaupan toimialajohtaja, 010 767 3021, vesa.kyllonen@sok.fi

Osuuskauppa Keskimaa, Hoffrén Marko, verkkokaupan kehityspäällikkö, 010 767 4180, marko.hoffren@sok.fi

Palokan Prismassa syyskuussa aloitetun uudistuksen ensimmäinen vaihe on valmistunut. Kyseessä on Prisma Palokan 10-vuotisen historian laajin uudistus. Uudistuksen ensimmäisessä vaiheessa on toteutettu Prisman myymäläuudistus ja toisessa vaiheessa tehdään kiinteistön peruskorjaukseen, julkisivuun ja piha-alueisiin liittyvät muutokset.

Palokan Prisman neljä kuukautta kestänyt uudistus on valmistunut sisätilojen osalta joulukauppaan. Kokonaisinvestoinniltaan 6,8 miljoonan euron arvoinen remontti jatkuu vuodenvaihteen jälkeen kauppakäytävän uudistus- ja kunnostustöillä. Myöhemmin keväällä uudistetaan kauppakeskuksen julkisivu ja piha-alueet. Muutosten lähtökohtana ovat olleet syksyllä 2020 tehdystä asiakaskyselystä saadut toiveet.

− Asiakastoiveiden mukaisesti myymälämme uusia palveluita ovat Fazerin jauholeipomo, ravintolaketju Itsudemon Sushibar, sekä merkittävästi laajentunut Ruokatorimme, Prisma-johtaja Tommi Viitanen kertoo.

− Fazerin jauholeipomossa leivät, pullat ja muut tuotteet valmistetaan nimensä mukaisesti jauhoista saakka. Itsudemon Sushibar on toiminnaltaan samankaltainen kuin Seppälän ja Keljon Prismoissa, eli sushit saa helposti itse valitsemalla mukaan. Nämä ovat paljon toivottuja palvelukokonaisuuksia.

Sushibar sijaitsee uudistetun Ruokatorin jatkeena. Ruokatoria on laajennettu merkittävästi niin valikoimaltaan kuin kokonsa puolesta, jopa 15 metriä pitkäksi kokonaisuudeksi. Palvelu-uudistusten lisäksi myymälän miljöö on muuttunut raikkaammaksi uusien kalusteiden ja pintaremontin ansiosta. Kalusteuudistusten ja sijoittelun myötä myös valikoimia saatiin monipuolistettua entisestään.

− Esimerkiksi maitotaloustuotteet ja juomaosasto saivat sekä lisää tilaa että uusia tuotteita. Hedelmä- ja vihannesosaston esillepanot ovat entistä houkuttelevammat. Kylmäkalustejärjestelmä vaihdettiin energiatehokkaisiin, pääosin ovellisiin hiilidioksiditekniikalla toimiviin kylmälaitteisiin. Käyttötavaroiden puolella uudistukset on tehty jo viime kevään aikana, Viitanen täsmentää.

− Remontti on sujunut hyvin niin kaupan henkilökunnan kuin asiakkaiden näkökulmasta. Muutokset on toteutettu vaiheittain, jotta asiointi myymälässä on ollut mahdollisimman sujuvaa muutostöistä huolimatta. Nyt kauppa on valmiina vastaamaan joulukauppaan entistä paremmilla valikoimilla, varmasti myös asiakaskokemus on nyt entistä miellyttävämpi, Viitanen iloitsee.

Julkisivun ja piha-alueiden uudistukset toteutetaan vuoden 2021 aikana

Prisma Palokan myymäuudistuksen jälkeen tehdään uudistuksia kiinteistön julkisivuun, mainostorniin ja piha-alueisiin. Uudistuksen toinen vaihe aloitetaan alkuvuodesta 2021. Asiakkaiden asiointia helpotetaan muokkaamalla parkkialuetta ja pihan liikennejärjestelyjä toimivammiksi. Samalla parkkipaikkoja levennetään vastaamaan paremmin nykyautojen mitoituksia.  Ulkoalueet ja julkisivu valmistuvat kesällä 2021.

Palokan Prisman myymäläuudistuksen valmistumista juhlitaan tällä viikolla, eli viikolla 51.


Lisätietoja

Osuuskauppa Keskimaa, Tommi Viitanen, Prisma-johtaja, 010 767 3509, tommi.viitanen@sok.fi