Kauppakeskus Sokkarin Buffan ja Presson toiminta loppuu


1.11.2019

Kauppakeskus Sokkarin 2. kerroksen Buffan ja Presson yt-neuvottelut ovat päättyneet. Sokkarin ravintolamaailman uudistukseen liittyneissä yhteistoimintaneuvotteluissa on päätetty lopettaa Buffan ja Presson toiminta 31.12.2019 mennessä. Buffan ja Presson työntekijöille tarjotaan töitä Keskimaan muista toimipaikoista.

Muutoksen taustalla on Sokkarin ravintolamaailman jo useiden vuosien tappiollinen liiketoiminta. Vuosien varrella toimintaa on pyritty kehittämään ja tuloksen suuntaa oikaisemaan, mutta tehdyillä toimenpiteillä ei ole ollut toivottua vaikutusta.

− Kannattavuuden lisäksi ravintolamaailman muutos liittyy Kauppakeskus Sokkarin kehityshankkeeseen, jossa uudistamme ravintolatarjontaa ja niiden sijaintia kauppakeskuksessa, kertoo toimialajohtaja Pasi Kunelius.

Yhteistoimintaneuvottelut käynnistyivät 4.9.2019. Neuvottelujen piirissä oli seitsemän henkilöä, ja ne koskivat vain Sokkarin Buffaa ja Pressoa. Prisma Seppälän yhteydessä sijaitsevissa Buffassa ja Pressossa sekä Sokkarin Hesburgerissa ja PikAteriassa toiminta jatkuu normaalisti.

− Meillä on jatkuva tarve ravintola-alan ammattilaisista, ja laajaa ravintolatoimintaa Jyvässeudulla. Neuvotteluiden piirissä olleille työntekijöillemme tarjoamme töitä Keskimaan muista toimipaikoista, Pasi Kunelius toteaa.