Palokan S-market uudistui


5.8.2015

Osuuskauppa Keskimaa on uudistanut Palokan S-marketin. Keskeisiä uudistuksia ovat paistopiste sekä myymälän energiatehokkuuden parantuminen.

Keskimaalla on yhteensä 25 S-marketia. Palokan myymälä kuuluu keskikokoisten S-marketien joukkoon. 
– Myymälän sijainti on ihanteellinen muun muassa Palokan keskustassa sekä Pappilanvuoren ja Ritoniemen alueella asuvien omistajiemme näkökulmasta. Nyt toteutetulla uudistuksella olemme ajanmukaistaneet myymälän yleisilmeen, monipuolistaneet palveluja ja parantaneet viihtyisyyttä, aluejohtaja Marko Tyyskä kuvailee.

Täysin uutena palveluna S-marketissa on paistopiste.
– Palokan S-market on ensimmäinen tämän kokoluokan myymälä, johon olemme avanneet paistopisteen. Myymälän henkilökunta paistaa vitriiniin tuoreita, suolaisia ja makeita leipomotuotteita koko myymälän aukioloajan.

S-marketin pullonpalautusautomaatti on uudistettu, samoin opasteet, teippaukset ja valomainokset. Leipä- sekä hedelmä- ja vihannesosaston kalusteet on vaihdettu – osa on uusia, mutta osin on myös hyödynnetty Keskimaan muista toimipaikoista ylijääneitä, hyväkuntoisia kalusteita. Myymälän kassapöydät on niin ikään kunnostettu. Maitokaappi on varustettu energiaa säästävillä ovilla. Heinäkuun loppupuolella asennetaan kokonaan uudet, ovelliset pakastekaapit.
– Kylmälaitteet haukkaavat suurimman osan myymälöidemme energiankulutuksesta. Kylmäkaappien varustaminen ovilla parantaa energiatehokkuutta 20-30 %, Tyyskä perustelee.

Keskimaalla on Palokan alueella erittäin hyvä palveluverkosto. S-marketin lisäksi Palokassa palvevat Prisma, Kodin Terra sekä ABC Palokka.
– Prisman läheisyydestä huolimatta myös S-marketissa kauppa käy ja asiakkaita riittää. Asiakastyytyväisyystutkimusten mukaan S-marketin valttikortteja ovat sijainti, hyvä henkilökunta sekä nopea asiointi. Viime päivinä olemme saaneet paljon positiivista palautetta myös myymälän uudistuksesta.

Tervetuloa tutustumaan S-market Palokan uuteen ilmeeseen. Uudistuksen valmistumista juhlitaan kakkukahvien merkeissä 6.8.2015, kun viimeisetkin muutokset ovat valmiita. 

Lisätietoja:
Aluejohtaja Marko Tyyskä, 050 361 5810
Marketpäällikkö Anne Järvinen, 050 576 2285