Vieläkin isommin tulevat Kemut tarjoaa huikean kattauksen


26.1.2017

Kolmepäiväisen Kemut-festivaalin lipunmyynti alkaa tänään 26.1. Järjestyksessään toiset Kemut tuo jälleen huippubileet Jyväskylään, nyt vieläkin laajemmalla ja kovemmalla kattauksella. Lutakonaukiolla 25.-27.8.2017 järjestettävät Kemut tarjoaa kansainvälisiä huippunimiä sekä suomalaisia musiikkimaailman tähtiä neljässä eri tapahtumassa eri-ikäisille yleisöille.

Kemut 2017 on jatkoa toissa kesänä valtavan suosion saaneelle tapahtumalle, jossa tehtiin viikonlopun aikana Lutakonaukion yleisöennätys. Jotta entistä useammat halukkaat pääsevät ensi elokuussa Kemuille mukaan, käyttöön otetaan suurempi tapahtuma-alue. Lisäksi esiintymislavoja on kaksi aiemman yhden sijasta.

– Kemut kasvavat merkittävästi joka suuntaan. Tapahtuma-alueen laajentumisen ohella sisältö monipuolistuu ja esiintyjämäärä sekä varmasti myös yleisömäärä paisuvat, kiteyttää järjestelyistä vastaavan Osuuskauppa Keskimaan matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Pasi Kunelius.

Sunset Park 25.8.

Kemut starttaa perjantaina 25.8. jättimäisillä bileillä, Sunset Parkilla isosti, kovaa ja pitkään.

Päälavalla nähdään monia ulkomaisia DJ-huippuja, kuten espanjalainen Sak Noel, brittiläinen tuottajatähti Sigala sekä venäläinen Filatov & Karas. Kevään aikana julkaistaan lisää Sunset Parkiin tulevia artisteja. 

Rock Kemut 26.8.

Lauantaina 26.8. festarikansan kokoaa rockimpi, ronskimpi ja runsaampi Rock Kemut. Päälavalle nousevat Suomi-rockin odotetuimmat yhtyeet, muun muassa , Poets of the Fall sekä Neljä Ruusua. Lisää kiinnityksiä julkaistaan myöhemmin keväällä.

Liput 25€ S-Etukortilla 14.2. saakka

Sunset Parkin sekä Rock Kemujen lipunmyynti alkaa tänään torstaina 26. tammikuuta Ticketmasterissa.

Lippuja on saatavilla S-Etukortilla 14.2. saakka 25 euron erikoishintaan. Ilman S-Etukorttia lippujen hinta on 39 euroa. Lipunhintoihin lisätään Ticketmasterin toimituskulut. Ticketmasterin verkkokaupan lisäksi lippuja saa lipunmyyntipisteistä, muun muassa useista Sokoksista ja Prismoista (Jyväskylässä Sokos sekä Prisma Seppälä). 

Uutuutena VIP-palvelut ja pidempi tapahtuma-aika

Sunset Parkin sekä Rock Kemujen uutuus on VIP-alue, jossa pääsee nauttimaan alueelle rakennetuista laadukkaista palveluista. VIP-paketit maksavat 115 euroa.

– Kesällä 2015 meillä ei ollut VIP-palveluja, mutta niitä kyseltiin paljon. Nyt vastaamme näihin toiveisiin. Lisäksi tänä vuonna meillä on molempina iltoina enemmän esiintyjiä ja kaksi ja puoli tuntia pidempi tapahtuma-aika, Pasi Kunelius toteaa.

Päivällä ilmaistapahtumia

Kemut-kokonaisuuteen sisältyy lisäksi kaksi ilmaistapahtumaa, joissa luvassa on runsaasti ohjelmaa ja tähtiesiintyjiä. Mukana on myös Keskimaan yhteistyökumppaneita, kuten tavarantoimittajia sekä urheiluseuroja.

Lauantaina 26.8. päivällä Lutakonaukion täyttää koko kansan Kemut mielenkiintoisella, myöhemmin julkaistavalla teemalla. Sunnuntaina 27.8. vuorossa on Perhe Kemut. Esiintyjinä ovat muun muassa Diandra sekä jyväskyläläinen Tuomo Rannankari ja Hiekkakakkuorkesteri.