Ilo auttaa -kampanja 2022

Kohdennamme Ilo auttaa -lahjoituksen keskisuomalaisille nuorille vuonna 2022. 

Jotta lahjoitus tuottaisi mahdollisimman paljon konkreettista iloa, hyötyä ja apua, kysymme nuorilta suoraan, miten lahjoitusvarat voitaisiin parhaiten käyttää. Nuorten hyvinvoinnista ja sen tuen palveluiden tarpeesta on ollut paljon mediassa puhetta, mutta mikä auttaisi nuoria aidosti? Mitä he toivovat, mistä he unelmoivat?  

Tiimiakatemian opiskelijoiden avulla kohtaamme syksyn 2021 aikana nuoria kasvotusten tapahtumissa sekä keskustelemme ja kysymme ideoita heidän käyttämissään somekanavissa. 

Kampanjassa haastamme sinut, 13–21-vuotias keskisuomalainen nuori, mukaan miettimään  

  • mikä tuottaisi iloa arjessa sinulle tai asuinpaikkakunnallasi?
  • mikä tukisi arjen haasteissa?
  • millaisia pieniä ja isompia unelmia voisimme yhdessä toteuttaa? 

Voit miettiä aivan arkisia asioita, jotka mahdollistaisivat esimerkiksi ajanviettämisen, harrastamisen, opiskelun tai arjessa jaksamisen. Mikään idea ei ole tässä vaiheessa liian iso tai pieni, oikea tai väärä.

Nuorten vastausten perusteella etsimme sopivat yhteistyötahot ja vaikuttamisen keinot, joiden avulla mahdollisimman moni nuori Keski-Suomessa voisi tuntea saaneensa iloa ja tukea arkeensa. Viestimme Ilo auttaa -hyväntekeväisyystyön etenemisestä keskimaa.fi/iloauttaa -sivulla ja nostamme esiin lahjoituksen avulla tuotettua iloa vuoden 2022 aikana Keskimaan omissa kanavissa. 

💚 Jätä ideasi 30.11.2021 mennessä 💚