Paikalliset vastuuteot


Pulloja ja tölkkejä palauttamalla voi auttaa

Keskimaan noin 25 myymälässä on pullonpalautuskoneessa mahdollisuus lahjoittaa tyhjistä pulloista ja tölkeistä kertyvät eurot hyväntekeväisyyteen. Asiakas voi halutessaan lahjoittaa palauttamistaan pulloista ja tölkeistä kertyvät panttirahat hyväntekeväisyyteen. Mikäli asiakkaat lahjoittavat esimerkiksi 10 % pullo- ja tölkkirahoistaan hyvään tarkoitukseen, puhutaan satojen tuhansien eurojen kokonaissummasta. Automaatilla ei tarvitse panttien palauttamisen jälkeen tehdä muuta kuin painaa lahjoita-napista. Näin jokainen voi auttaa toimivalla ja helpolla tavalla arkisen asioinnin yhteydessä.

Lahjoituskohteet 2023

Lions Club Viitaniemi, Hope Yhdessä ja yhteisesti ry (Jyväskylä), LC Karstula, LC Muurame, LC Harju (Jyväskylä), Petäjäveden vanhan kirkon säätiö, Jyväskylän Pelastakaa lapset ry. Näiden lahjoituskohteiden lisäksi kaikissa toimipisteissä on ollut mahdollisuus lahjoittaa 31.12. saakka SPR:n Ukrainan lahjoitukseen.

Lahjoituskohteet 2024

Jaksolle 1.1.-30.6.2024, on Keskimaan toimialueen kauppojen pullonpalautusautomaateille valittu lahjoituskohteeksi Hope -yhdessä & yhteisesti ry.

 

Hae pullonpalautuslahjoituksen kumppaniksi

2024 alkaen keskitämme pullonpalautuslahjoitusten antamisen vain yhdelle keräyskohteelle kerrallaan, tämä vähentää lupamaksuja ja lisää sitä kautta kohteen saamaa tuottoa ja lisäksi selkeyttää keräystuottojen hallinnointia.  Muutos koskee vain suoraan pullonpalautusautomaatista lahjoitettavia kohteita, ei erillisiä keräyslaatikoita.

Pullonpalautuslahjoituksen kumppaniksi voi hakea tuleville jaksoille tammikuussa 2024 avautuvan haun kautta. Haussa otamme vastaan hakemuksia seuraavalle, eli heinä-joulukuun jaksolle. Tavoitteenamme on löytää yhteistyökumppaneita, joiden toiminta puhuttelee asiakkaitamme laajasti koko toiminta-alueellamme. Mukaan pääseminen edellyttää voimassa olevaa poliisin myöntämää rahankeräyslupaa.

Hae mukaan kumppaniksi: https://link.webropolsurveys.com/S/D9CA8355C7784925