Jyväskylän Amarillo-ravintola uudistui niin sisustukseltaan kuin palvelukonseptiltaan


25.9.2018

Kokonaisvaltaisesti uudistunut Amarillo-ravintola Jyväskylän keskustassa avautuu perjantaina 28.9.2018. Sosiaalinen syöminen ja raikkaan värikäs sisustus esittävät nyt ravintolassa pääosia.

Amarillo-ravintola on uudistettu täysin miljööltään. Ravintolan uusi miljöö on yllättävä ja pelkistetty, mutta runsailla elementeillä täydennetty. Näyttävä baari on paikka, jonne asiakas ohjataan ensimmäisenä ja josta ilta alkaa. Ruoka valmistetaan käsityönä ja osa asiakkaiden pöydässä.

Tarjoamme asiakkaillemme uusia ja yllätyksellisiä kokemuksia. Uudistetun ravintolamiljöön lisäksi Amarillossa on tuttuja ja uusia annoksia sisältävä makumaailma, yhdessä syöminen sekä henkilöstön uudenlainen ote palvelussa. Uudenlaiset ruokailuelämykset ja asiakkaista huolehtiminen ovat toiminnan kulmakiviä.

– Uudelta sosiaaliseen ruokailuun kannustavalta listalta on helppo koota mieluisimmat vaihtoehdot joko yksin tai yhdessä syötäväksi. Myös tutut klassikkoannokset kuten burgerit ja fajitakset säilyivät listalla. Tuoreissa ja raikkaissa annoksissa on sopivasti meksikolaista kärkeä ja käsityön makua, Amarillon ravintolapäällikkö Ritva Viskari iloitsee.

Uudistuvien Amarillojen keskipiste on yhteisöllinen ateria, The Table, uudenlainen yhdessä syömisen elämys. Asiakas voi varata itselleen tai ryhmälleen paikan isosta 8 henkilön yhteispöydästä ja nauttia yhdessä muiden kanssa keittiön loihtiman visuaalisesti näyttävän yllätysmenuun. The Table -asiakkaita palvelee oma kokki ja tarjoilija. Osa tarjottavista valmistetaan pöydässä.

– Myös henkilökunta saa uusituissa Amarillossa aivan uuden roolin. Tarjoilija on nyt ”entertainer”, mikä viestiikin hyvin, mistä on kyse. Tehtävämme on pitää asiakkaista elämyksellisesti huolta, panostamme entistäkin enemmän yksilölliseen asiakaskohtaamiseen, läsnäoloon ja viihtymiseen, ryhmäpäällikkö Katja Valonen kuvailee.

Uudistetun Amarillon avajaisia vietetään perjantaina 28.9.2018.