Keskimaa on avannut Suomen 100. ABC-latausaseman


14.7.2022

S-ryhmän valtakunnallisen sähköautojen latausverkoston ABC-latauksen sadas asema avattiin Jyväskylään Solo Sokos Hotel Paviljonkiin 13.7.2022. Asema on Osuuskauppa Keskimaan seitsemäs ABC-latausasema. Paviljongin latausasemalla on tarjolla peruslatausta max 22kW teholla yhteensä kymmenellä latauspisteellä.

Avattujen asemien lisäksi Keskimaalla on suunnittelussa ja työn alla suurteholatausasemat ABC Vaajakosken, Keljon Prisman sekä S-market Jämsän toimipisteisiin. Näiden lisäksi koko Suomessa ABC-latausasemia on työn alla eri vaiheissa lähes 100 eli verkoston laajeneminen jatkuu vauhdilla. Uusia ABC-latausasemia avautuu viikoittain.

ABC-latausverkoston tämän hetkisellä sadalla asemalla on yhteensä jo 656 sähköautojen latauspistettä, joilla voi ladata auton joko perus-, teho- tai suurteholatauksella. Verkoston rakentaminen S-ryhmän toimipaikkojen yhteyteen käynnistyi viime vuoden keväänä.

Latausta kattavien palveluiden äärellä.

ABC-latausverkosto rakentuu Prisma-, S-market-, Sale- ja Alepa-myymälöiden lisäksi myös ABC-asemien ja Sokos Hotellien yhteyteen. Lähimmän ABC-latausaseman ja ajantasaisen verkoston voi tarkistaa ABC-mobiilista, jonka avulla latauksen voi myös maksaa kätevästi.

Kuva: Lari Lappalainen