Korin täydeltä kotiseutua


Lähiseudun tuotteilla on erityinen paikka niin sydämissä kuin ostoskoreissakin. Siksi haluamme tuoda lähiruoan vielä lähemmäksi, helpommaksi ja houkuttelevammaksi.

Keskimaan Lähitorit tuovat jokaiseen kauppareissuun pienen palasen torielämää – pienimmästä Salesta suurimpaan Prismaan. Tervetuloa löytämään korin täydeltä kotiseutua omasta kaupastasi!

Mikä on lähituote?

  • Paikallisuus on meille tärkeä asia ja jokin paikallinen tuote voi tulla myös kauempaa, koska kaikkia tuotteita ei valmisteta omalla paikkakunnalla.
  • Lähituottaja voi olla myös Keskimaan toimialueen ulkopuolelta. Meillä on paljon yksikköjä naapuriosuuskaupan rajalla, esimerkiksi Kuhmoisten S-markettiin voi tulla lähileipää Padasjoelta Hämeenmaan puolelta, tuote on silti meille lähellä tuotettua. 
  • Meillä on lähituottajina monenkokoisia yrityksiä. Heitä tukemalla tuetaan alueen taloutta ja työllisyyttä.

Tule lähemmäksi! Etsimme jatkuvasti uusia lähituotteita Keskimaan toimipisteisiin.

Tuottaja voi ottaa joko yhteyden toimipaikkaan tai Keskimaan konttorille marketkaupan tukeen. Tuottajan kanssa yhdessä käydään läpi heidän tuotteensa ja muut yhteistoimintaan liittyvät asiat mahdollisen kaupankäynnin aloittamiseksi. 

Osa lähituottajien tuotteista on myynnissä parissa kaupassa Keski-Suomessa, osa parissa kymmenessä ja osa lähes kaikissa. Paikallisten tuottajien valikoimat eri kaupoissamme siis vaihtelevat, useimmiten sekä tuottajan toimituskapasiteetin että kysynnän mukaan. Kaupankäynnin aloitusta suunnitellessa myynnin laajuus ja toimipaikat käydään tuottajan kanssa yhdessä läpi.