Liikunnan ja kulttuurin sponsorointi


Urheilu ja muu harrastustoiminta:

Kiitos mielenkiinnostanne yhteistyöhön Osuuskauppa Keskimaan kanssa!

Keskimaa tukee ensisijaisesti lasten ja nuorten matalan kynnyksen harrastustoimintaa Keski-Suomen alueella. Lähtökohtana avustuksen suuruudelle on toiminnan aktiivisuus ja toiminnassa mukana olevien lasten ja nuorten lukumäärä. Urheilun osalta Keskimaa tukee junioritason joukkueurheilua, aikuisurheilun osalta painopiste on maakunnan kansallisen tason joukkueissa. Urheilun parissa yhteistyösopimus tehdään aina yksittäisten urheilijoiden, joukkueiden tai tapahtumien sijaan seurojen kanssa ja sopimus on voimassa vuoden kerrallaan. Näin tukemme kohdistuu tasapuolisesti mahdollisimman laajalle joukolle.

Keskimaan sponsoroinnin periaatteet

  • Toimintanne kohdentuu Keski-Suomeen.
  • Tuemme pääasiassa lasten ja nuorten harrastamista. Yksittäisten henkilöiden ja joukkueiden sijasta kohdistamme tukemme aina seura-, ryhmä- ja yhteisölliselle toiminnalle. Seura vastaa tuen kohdentamisesta toiminnassaan yhdessä sovituin painopistein.
  • Tapahtumayhteistyössä pyrimme tuottamaan paikallisiin yleisötapahtumiin kumppanuuden kautta asiakasomistajillemme etuja, esimerkiksi tarjoamalla pääsylippujen hinnoista alennuksia S-Etukortilla.

Saapuneet hakemukset käsitellään jokaisen kuukauden puolivälissä heinäkuuta lukuun ottamatta, jolloin hakemusten käsittelyssä on pidempi tauko. Hakemuksia ja kumppanuusasioita ei käsitellä 20.6.-2.8.2024.

Sponsorointi - jätä hakemus

Kentät, jotka on merkitty * ovat pakollisia.

Seuran/yhdistyksen nimi
Etunimi Sukunimi
mahdolliseen yhteistyösopimukseen tarvitaan seuran/yhteisön allekirjoitusoikeudellisen jäsenen tiedot ja allekirjoitus