S-Päällikkö-valmennus


S-ryhmän omasta S-Päällikkö-valmennusohjelmasta valmistuu Suomen parhaimpia tulevaisuuden palvelualojen esihenkilöitä.

Haemme nyt S-Päällikkö-valmennettavia Osuuskauppa Keskimaan market-toimialalle.

Oletko vastuunkantaja, joka haluaa johtaa ihmisiä ja pyörittää kaupan arkea tavoitteellisesti? Haluatko kehittää itseäsi ja auttaa myös työryhmääsi kehittymään täyteen potentiaaliinsa? Kiinnostaisiko sinua monipuolinen ja liikkuva työ, jossa pääset työskentelemään sekä asiakaspalvelun että henkilöstön parissa? Jos vastasit kyllä, S-Päällikkö-valmennusohjelma voi olla juuri sinua varten!

Valmennuksen tavoitteena on, että S-Päällikkö työllistyy tulevaisuudessa Keskimaalla tulosvastuullisiin kaupan myymälä- tai marketpäällikön tehtäviin.

Hakuaika valmennukseen on 21.8.-10.9.2023. 1,5 vuotta kestävä koulutus alkaa marraskuun lopussa 2023. Valmennusaika on palkallista, ja teemme valittujen henkilöiden kanssa kokoaikaisen sekä toistaiseksi voimassa olevan työsopimuksen.

Miksi valmennukseen?

Valmennus antaa sinulle loistavat valmiudet toimia Keskimaalla monipuolisissa esihenkilötehtävissä.

Valmennusohjelman tavoitteena on muodostaa syvällinen tuntemus market-toimialasta vahvasti käytäntöön nojaavan työkierron kautta. Se auttaa saavuttamaan laaja-alaiset käsitteelliset ja taidolliset valmiudet, joiden avulla pystyt tulevaisuudessa toimimaan vastuullisessa esihenkilötyössä. Tavoitteena on, että ymmärrät esihenkilötyön kokonaiskuvan ja opit johtamaan sekä valmentamaan työryhmää tavoitteellisesti, samalla kun kehität omaa osaamistasi.

 

Valmennuksen aikana pääset oppimaan ja työskentelemään rinta rinnan ammattilaistemme kanssa ja luomaan hyvät suhde- ja kontaktiverkostot muihin S-Päällikkö-valmennettaviin. Saat myös henkilökohtaisen tutorin tuen urasi alkuvaiheeseen ja pääset tutustumaan suunnitelmallisesti eri toimipaikkoihin market-toimialalla omia vahvuuksiasi sekä kiinnostuksen kohteitasi hyödyntäen.

Millaista on marketin S-Päällikkönä?

Vähittäiskaupan valmennusaika ja urahaasteet keskittyvät ympäri maakunnan, sillä oppimis- ja työllistymismahdollisuuksia löytyy eniten Sale- ja S-market-yksiköistä, jotka tarjoavat palveluita asiakkaillemme kaikista monipuolisimmilla toimipaikkaverkostoilla. Jyväskylän alueella oppimismahdollisuuksia Sale- ja S-market-myymälöiden lisäksi tarjoavat myös Prismat sekä Sokos-tavaratalo. Jokaisen valmennettavan valmennusaika koostuu työkierrosta useassa eri yksikössä, ja jokaiselle jaksolle on asetettu aina erillinen oppimistavoite.  

Valmennuksen jälkeen ensimmäiset vastuutehtävät ovat useimmiten jossain muualla kuin Jyväskylässä. Vastuutehtävät voivat olla ensi alkuun esimerkiksi saatavuusvastaavan tai apulaispäällikön tehtäviä, tai jo valmennusaikana voi avautua mahdollisuuksia päällikkötehtäviin. Jokaisen polku on erilainen ja riippuvainen myös toimialalla tapahtuvista muutoksista sekä valmennettavan aikaisemmasta taustasta, mielenkiinnonkohteista ja vahvuuksista. Yksi asia on varma – tällä polulla riittää mielenkiintoista opittavaa niin uraansa aloittavalle kuin kokeneemmallekin konkarille! 

Kenelle valmennus on suunnattu?

 • S-Päällikkö-valmennus on sinulle, jos olet suorittanut ammatillisen tutkinnon ja sinulla on vähintään 2 vuotta työkokemusta palvelualalta TAI jos olet suorittanut tai juuri valmistumassa korkeakoulusta (esim. tradenomi, restonomi).
 • Sinulla voi olla aiempaa kokemusta vastuu- tai vuoroesihenkilötehtävistä, mutta voit olla myös urallasi etenemistä tavoitteleva tulevaisuuden vastuunkantaja.

Mitä odotamme Sinulta?

 • Sytyt ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat toimia esihenkilönä.
 • Haluat aktiivisesti kehittää itseäsi ja auttaa työryhmääsi kehittymään.
 • Olet tavoitteellinen, suunnitelmallinen ja haluat oppia ymmärtämään kaupan liiketoiminnan syy-seuraussuhteita sekä keinoja, joilla taataan asiakaslähtöinen, tehokas ja tuloksellinen toiminta.
 • Olet valmis liikkumaan valmennusaikana Keski-Suomessa Keskimaan eri Sale-, S-market-, Prisma- ja Sokos-myymälöissä.

Mitä tarjoamme Sinulle?

 • Tarjoamme sinulle lukuisia monipuolisia ura- ja koulutusmahdollisuuksia sekä valtakunnan kattavimmat ja monipuolisimmat henkilöstöedut. Katso lisää henkilökuntaeduistamme täältä.
 • Keskimaalla eletään ihmisen kokoista työelämää yhdessä työskennellen. Meillä ihminen kohdataan aina ihmisenä, omana itsenään. Työkaverina. Olemme Keski-Suomen suurin yksityinen työnantaja ja luomme omannäköistä työelämää lähes 2000 keskimaalaisen kanssa. Usein ilolla, välillä sisulla, aina sydämellä — yhdessä.

Haluan mukaan – miten haen ja miten valintaprosessi etenee?

 • Hakuaika valmennukseen päättyy 10.9.2023. Hakemusten perusteella valitsemme ryhmähaastatteluun etenevät henkilöt ja ryhmähaastattelut järjestetään 15.9. sekä 19.9. Ryhmähaastattelujen perusteella osa hakijoista etenee yksilöhaastatteluihin, jotka järjestetään 26.-27.9.2023 ja viimeinen vaihe ennen lopullisia valintoja on henkilöarviointi.
 • Valittujen S-Päälliköiden valmennus alkaa marraskuun lopussa 2023 ja kestää 1,5 vuotta. Kaikkien valittujen kanssa solmitaan vakituinen kokoaikainen työsopimus ja koulutusajalta maksetaan palkka.
 • Palkka valmennusajalta: 2600 € / kk (kokonaispalkka), koulutuksen jälkeen palkka määräytyy tehtävän vaatimusten mukaan. Mikäli työskentelet jo Osuuskauppa Keskimaalla tai S-ryhmässä, palkkaus tarkistetaan henkilökohtaisesti suhteessa nykyiseen tehtävääsi ja kokemukseesi. Keskimaan S-Päällikkö-valmennettavana sinulla on myös mahdollisuus tulospalkkioon, joka on jopa euron per tehty työtunti.

Haluatko kuulla lisää?

Järjestämme S-Päällikkö-valmennusinfot Teamsilla 30.8.2023 15:30 sekä 5.9.2023 15:30. Voit ilmoittautua mukaan https://www.lyyti.in/spaallikkoinfo2023 -linkistä. Tilaisuuksia ei tallenneta.

 

Lisätietoja S-Päällikkö-valmennuksesta antaa:

Sale-ryhmäpäällikkö, Outi Terho, outi.terho@sok.fi, puh. 040 535 9373 (tavoitettavissa puhelimitse maanantaisin ja tiistaisin kello 14-16 21.8.-10.9.2023, muina viikonpäivinä ja aikoina sähköpostitse.